Utolsó kommentek

én




vezető tanácsadó
www.virgo.hu

képek

    címkék

    apple (8) diéta (3) iphone (8) iwiw (5) osx (4) telefon (3) web (3) webconf2007 (3) wii (3) címkefelhő

    Corsair P256 előestéje

    2009.11.23. 23:43 bazso


    A birtokomban lévő Macbook Unibody remek kis gép, azonban egy dolog mindig nagyon zavart benne, ami nem más mint a gyárilag belerámolt FUJITSU MHZ2250BH FFS G1 HDD. Valami rettenet lassú, szerintem kategóriájában is alul marad sok más gyár 5400rpm-es modellje mellett.

    Hosszas rágódás után az SSD mellett döntöttem, szerver környezetben egyre több helyen vetjük be, a tapasztalatok meg nagyon pozitívak. A kiválasztás viszonylag ad-hoc módon történt, a raktárkészletek és régi jó beszállítónk ajánlása miatt végül a Corsair P256 mellett döntöttem.

    Ha az ígért 220/200 MB/s sebességnek csak távolról ér a közelébe, már akkor is nyert ügyem van! Holnap minden kiderült... De hogy legyen összehasonlítási alap, íme a jelenlegi drive sebessége:

    3 komment

    Címkék: macbook ssd

    A bejegyzés trackback címe:

    https://bazso.blog.hu/api/trackback/id/tr31547820

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    süti beállítások módosítása