Utolsó kommentek

én




vezető tanácsadó
www.virgo.hu

képek

    címkék

    apple (8) diéta (3) iphone (8) iwiw (5) osx (4) telefon (3) web (3) webconf2007 (3) wii (3) címkefelhő

    TV2 bekeményít: CelebPunci2.0

    2007.03.20. 02:06 bazso


    Hajnival ma este 10 körül véletlenül két Lost S3 rész megtekintése között odakapcsoltunk a TV2-re és nem hittünk a szemünknek: tizenkétkarikás műsor kereskedelmi szünete után, az ajánlóban az Elemi ösztön híres puncimutogatós részét mutatták lelassítva, kikockázva, ráközelítve, mindezt a narrátor "utasítására". És hogy biztosak legyünk benne, hogy nem csalás, nem ámítás, visszatekerték és újra.

    Nem vagyok egy prűd gyerek, ráadásul nagyképernyőn lassítva még Sharon Stone-t ilyen formán nem csodálhattam meg, de azért meglepő volt. Megdöbbentő. Fekete Pákó segge ehhez képest nudli volt. Kíváncsian várom a következő lépést... :)

    3 komment

    Címkék: tv tv2 celeb

    A bejegyzés trackback címe:

    https://bazso.blog.hu/api/trackback/id/tr2848580

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    ivadék76 2007.03.21. 11:16:41

    ...ez elég durva volt valóban,hát nem is tudom,hogy melyik az a kisserdükő aki ekkor tájt már szundizik,persze a normális az,ha ekkor már minden ilyen korú gyerek alszik.De ezt éni is csak finoman szólva, meredt szemmel figyeltem.:))

    gallicus 2007.03.21. 12:23:31

    Minden kereskedelmi tévékben ez megy!Ebben az országban mostmár csak az eladható:a szex.homoszex.leszbi,meg a punci!A kereskedelmi tévék különböző show-iban is ez megy!Potom pénzekért ráveszik a csöveseket,utcáról betévedőket stb,betanitják hogy,meséljék el kivel mit csináltak az ágyban,meg hogy jó volt-e?Ami elborzaszt hogy propagálják a homoszexualitást,a leszbikusságot,a csoprtszexet,a partnercserét,stb!Pénzért,szóval min dent,ahogy Hofi mondta:"Pénzért?Szopok,nyalok,gombot varrok!"Én nem bánom csak ,kötelezővé ne tegyék,mert én a férfiakat nem szeretem,nem is fogom megszokni,hiába is próbálnának rádumálni,inkább kivándorlok!Tiszta Szodoma és Gomorra ami itt van!A röhej az ilyen show műsorokban amit emlitettem,felső korhatárt szabnak annak is hogy néző leheess,ha akarnál!A Balázs-showban ez 44 év,a Mónika showban pedig 55 év!Alsó korhartár ugylátszik nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AP (törölt) 2007.03.21. 13:05:11

    Nem kötelező kertévét nézni, gyerekek!

    Az én tv-men ezek be sincsenek állítva, az rtl klubot is csak a forma1 közvetítés miatt szoktam rárakni.
    És kurvára nem hiányzik egyik ilyen szartévé se. Ugyanez a rádióval..
    süti beállítások módosítása