Utolsó kommentek

én




vezető tanácsadó
www.virgo.hu

képek

    címkék

    apple (8) diéta (3) iphone (8) iwiw (5) osx (4) telefon (3) web (3) webconf2007 (3) wii (3) címkefelhő

    Zene a levegőben: AirTunes iTunes nélkül!

    2007.01.06. 22:25 bazso


    A dolog decemberben kezdődött. Cégünk előterében felállítottunk egy szép kis karácsonyfát, éppen a beüzemelt AirPort Express berendezésünk mellett, amelynek egyik okossága, hogy WiFi-n keresztül lehet iTunes-ból zenét "repíteni" felé, amelyet a rá dugott hangfalak segítségével tehetünk hallhatóvá.

    Eszembe is jutott, hogy napközben egy kis áruházi hangulatot varázsolok a cégbe, ezért gyorsan előfizettem kemény 2 dollárért egy 7/24 karácsonyi rádióadóra. Sajnos azonban be kellett látnom, hogy a kollégák erőteljes felháborodása jogos az elhangó igénytelen számokkal és feldolgozásokkal kapcsolatban. Azonban sem időm sem kedvem nem volt zenéket felhajtani, amelyek emészthetőbbek így az ünnepek környékén. A gépemen talált pár Cafe del Mar albumot meg már kezdték kicsit unalmasnak ítélni a srácok...

    Eszembe jutott, hogy táskámban lapul egy anyámtól kapott karácsonyi koncert dvd, egészen kellemes számokkal, nem elcsépelt feldolgozásokban. Azonban jött a bökkenő, mindezt hogyan tudnám az előtérben hallhatóvá tenni. Nem sok keresgélés után akadtam az Airfoil nevű kis csodára, amellyel bármely alkalmazás hangja, vagy akár a teljes rendszerhang átirányítható az AirTunes felé.

    Természetesen elégedetlenkedők így is akadtak, én azonban potom összegért szert tettem  egy remek kis alkalmazásra. Tegyük hozzá azonban, hogy valószínűleg leghamarabb 2007 karácsonyán fogom újra bármire is felhasználni.... :)

    1 komment · 1 trackback

    Címkék: software itunes airtunes airfoil

    A bejegyzés trackback címe:

    https://bazso.blog.hu/api/trackback/id/tr7526728

    Trackbackek, pingbackek:

    Trackback: jasa seo terpercaya 2017.09.20. 11:09:54

    Magyar Neuroradiológiai Társaság XXIII. Kongresszusa - Radiológia

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    MiszterX · http://blog.xorp.hu 2007.01.08. 19:16:09

    Nagyon kis klassz dolog a progi, en is irtam rola, sok hasznos dolgot meg lehet vele oldani, de sajnos csak ezert nem erdemes szerintem meg midnig airport express base allomast venni :( Igy addig csak irigykedek azokra akik megbizniszeltek egyet :)
    süti beállítások módosítása