Utolsó kommentek

én




vezető tanácsadó
www.virgo.hu

képek

    címkék

    apple (8) diéta (3) iphone (8) iwiw (5) osx (4) telefon (3) web (3) webconf2007 (3) wii (3) címkefelhő

    Pénzszórás '07 Tavasz

    2007.02.22. 21:51 bazso


    Kezdem számba venni, hogy mik azok a dolgok, amelyek mozgatnak mostanában és több mint valószínűleg nem úszom meg, hogy valamit be ne szerezzek közülük.


    Booq Vyper exo XL ($195 +$120 szállítás)


    Ma találtam. Ha megvenném, végre visszaadhatnám Bálint barátomnak a táskáját. Mindenesetre megfogott, nagyon tetszik, bár az már kevésbé, hogy a hazaszállíttatása majdnem annyiba kerül, mint maga a táska. Grrrrrrr.

    Nem rossz, igaz?

     

    Airport Extreme Card (kb. 16e Ft)


    Mikor megelent a Core2Duo procis Macbook Pro, akkor kicsit bosszús voltam. De aztán rájöttem, hogy nincs nagy különbség a mostani gépemhez képest. Egyedül az piszkálta a csőröm, hogy lehetne 3GB RAM-om is akár, de Handrás megnyugtatott, hogy azt kemény áron mérik, így valószínűleg akkor sem lenne... Azonban jött a hidegzuhany, mikor kdierült, hogy az új Macbook Pro gépekbe már a 802.11n (nem)szabványnak is eleget tevő Airport kártya került. De úgy fest, hogy erre is van megoldás, hamarosan valószínűleg képes beszámolóban ismertetem számítógépem garanciavesztés melletti tönkretételét, ahogy azt már Macbook-al megtették hasonló módon. Remélem azért a kiemenetele is hasonló lesz a dolognak...

     

    AirPort Extreme Base Station (48.900 Ft)


    Hát ugye, ha van az embernek egy 802.11n-es kártyája és egy még mindig működő gépe, akkor ez kötelező választás :) Márcsak azért is, mert ehhez jön a szoftver, amivel aktiválhatom n-es kártyámat. Ej, jó lenne már itt tartani....

    Nintendo Wii (kb. 70.000FT )


    Ezt már ugye említettem. A fene a pofájukat, hogy még mindig nem lehet kapni. Pedig még mindig igyekszem beszerezni, hátha, hátha. Ha valaki tud egy helyet, ahol lehet kapni, azonnal szóljon. Vagy vegye meg nekem. Az a legjobb!

    Mac OS X 10.5 Leopard (kb. 40.000 Ft)


    Ez a listám egyetlen nem kérdéses eleme, bár tudnám pontosabban, hogy mi is fog tartalmazni. És hogy reális-e a tavaszi kis listámon említeni. Állítólag igen.


     


    Szólj hozzá!

    Címkék: apple szoftver táska kütyü osx wii macbookpro

    A bejegyzés trackback címe:

    https://bazso.blog.hu/api/trackback/id/tr2939315

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása